Fogászati kontrollvizsgálat az újévi fogadalom

Főoldal > Ezért érdemes bevenned az újévi fogadalmak közzé a fogászati kontrollvizsgálatot

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezért érdemes bevenned az újévi fogadalmak közzé a fogászati kontrollvizsgálatot


2021/12/13
SFV

Fogorvoshoz járni senki nem szeret, így sokan csak akkor látogatunk el, ha már nagyon muszáj. A rendszeres konzultációval azonban könnyen megelőzhetjük, hogy ilyen szituáció létrejöhessen. Mostani cikkünkben eláruljuk, hogy mi mindent előzhetsz meg egy-egy félévenkénti, évenkénti kontrollvizsgálattal.

Fogászati kontroll

Nem mindenképp kell kihúzni a fogad, ha az lyukas


A jó fogorvos csak akkor dönt egy-egy fog eltávolítása mellett, ha a helyzet már végképp menthetetlen. Ha a fogaidon egy-egy pici lyuk van csak, akkor az a fog nagy valószínűséggel még nem fáj, így lehet, hogy Te magad észre sem veszed a problémát, a fogorvosod azonban igen. Ilyenkor a fogad még megmenthető egy-egy kisebb fogtöméssel, rosszabb esetben gyökérkezeléssel.


A fogkőleszedés fontos


Nem csak azért, mert sokkal szebben fogsz majd tudni mosolyogni a világra, de azért is, mert így elkerülheted, hogy az a kórokozók megtelepedjenek ott és károsítsák a fogaid. Ideális esetben egyébként félévente kéne eljárnunk olyan dentálhigiéniai kezelésekre mint a fogkőleszedés, így nyugodtan meg is ejthetitek minden kontrollvizsgálati alkalommal. 
A fogmosás természetes, de vajon jól csinálod?


Az ilyen rendszeres konzultációs alkalmakon a fogorvosod meg tudja állapítani, hogy vajon elég alaposan végzed-e az otthoni szájápolást, illetve tanácsokat adhat, hogy  a mindennapokban is a lehető legjobb eredményt érhesd el a fogaid egészségét illetőleg.


Nem találtad még meg a tökéletes fogorvost?


A Lévai Dental fogorvosi rendelő Budapesten elismert szakemberekkel és betegközpontú ellátással vár, hogy igényeidnek megfelelően a lehető legjobb ellátást kaphasd.


Mi történik egy-egy konzultációs alkalmon?


Ideális esetben csak megvizsgálnak, elmondják, hogy minden rendben van, Te pedig viszonylag nyugodt lehetsz az elkövetkező fél évben, hogy fogaid biztonságban vannak. Ha azonban bármilyen probléma felmerül, egy-egy ilyen alkalommal és időben felfedezett fogbetegséggel elkerülheted, hogy  szenvedések közepette meg kelljen válnod saját fogaidtól.
 
Belföld Érezd jól magadLegfrissebb cikkek


Legyen ez a nyár élményekben gazdag! – tippek a nyári bakancslistádhoz
Szeretnéd, ha az idei nyár igazán emlékezetes lenne, de nem akarsz, vagy nem teheted meg, hogy elvonulj a világ másik felére? Itthon is van ám bőven felfedeznivaló – mostani cikkünkben segítünk, hogy egy olyan bakancslistát állíthass össze az év legmelegebb időszakára, amit ha teljesítesz, egy életre szóló élményekben lesz részed!
Így nyílik meg a lehetőségek tárháza a tavasz beköszöntével
A mindennapi rohanás közepette hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy picit körülnézzünk a világban és felfogjuk: az bizony változik. Most pedig igencsak jóirányba, hiszen a jó idő beköszöntével a lehetőségek tárháza is bővül. Lássuk, mennyi kapu nyílik ki a tavasszal!
Minden, amitől jól érezheted magad

Hírek, érdekességek, izgalmas újdonságok széles skálája, egy helyen minden, amitől jól érezheted magad. Böngéssz izgalmas cikkeink között, szórakozz, fogadd meg tanácsainkat, tanulj minden nap valami újat!

Érezd jól magad!

Itt jól érezheted magad, ehhez nálunk mindent megtalálsz! Olvasgass, kapcsolj ki, böngéssz oldalunkot bármikor!

Hírek, érdekességek és újdonságok

Amellett, hogy jól érzed magad, minden fontos hír, érdekesség és újdonság birtokába kerülhetsz! Cikkeink témái színesek és megunhatatlanok!

Események és programlehetőségek

Nálunk biztosan megtalálod az ország legizgalmasabb eseményeit és programlehetőségeit, nem hagyunk unatkozni! Fontos számunkra, hogy jól érezd magad, mi ebben segítünk!

Kitekintő

Esküvőszervezés, divat, utazás, család, programötletek, érdekességek a nagyvilágból? Igen, és ez csupán néhány a tucatnyi izgalmas témánk közül!