Ezekről az év végi eseményekről kell idén lemondanunk a koronavírus miattt

Főoldal > Ezekről az év végi eseményekről kell idén lemondanunk

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezekről az év végi eseményekről kell idén lemondanunk


2020/11/14
VN

Megérkezett a koronavírus második hulláma, ráadásul elég nagy hévvel, úgyhogy újabb szigorú korlátozások kerültek bevezetésre. De mik is azok a dolgok, amikről le kell mondanunk ezekben a vészterhes időkben?

Elmaradt karácsonyi események 2020

Karácsonyi vásár

Minden rendezvényt eltöröltek, de már korábban is volt szó róla, hogy a karácsonyi vásárokat nem tartják meg, volt olyan ország, ahol már augusztusban megszületett a döntés. Magyarországon csak nem rég mondták le a Vörösmarty téri vásárt, majd bejentették, hogy a bazilikánál sem lesz, de még egy darabig reménykedhettünk, hogy talán a kisebbeket megtartják, mára azonban minden ilyen tiltva van. Úgyhogy idén nem lesz méregdrága forralt bor és mézédes kürtős kalácsozás az utcán. 

 Diótörő az Operában

Minden évben ellátogattál egy-egy karácsonyi színházi darabra, Diótörő, vagy valami más? Idén erről is le kell mondanod, ugyanis a színházaknak is be kell zárniuk, ha lesz egy kis szerencsénk, akkor talán kapunk valami friss online tartalmat. 

 

Céges évzáró

Nem tudom, ti, hogy vagytok vele, de én személy szerint minden évben alig vártam a céges évzáró rendezvényeket, mert ilyenkor végre találkozhatom a kollégákkal, akiket már ezer éve nem láttam, és végre munkán kívüli dolgokról is beszélhetünk. Már meg is volt a tökéletes évzáró helyszín, de sajnos idén ezt sem rendezhetjük meg.

 

Nagy karácsonyi összejövetel

Idén csak szűk családi körben karácsonyozhatunk, ugyanis 10 főnél többen nem tartózkodhatunk sem egy fedél alatt, sem a nappaliban álló karácsonyfa körül.  Meglátogathatjuk a szüleinket, de ha nagy a  család, akkor nem biztos, hogy az összes unoka, és az összes unokatesó belefér a megszabott keretbe.
 
Belföld Érezd jól magad UtazásLegfrissebb cikkek


4 dolog, amire figyelj a fogtömést követően a tökéletes eredmény érdekében!
A fogtömés egy nagyon hasznos fogászati eljárás, ami már-már rutin eljárásnak számít, azonban a siker sok esetben nem a kezelést végrehajtó szakemberen, hanem a kezelést kapó páciensen is múlik. Sokan nem tudják, de a fogtömés után bizonyos dolgokra oda kell figyelni az eredményesség eléréséhez, és a fájdalom elkerüléséhez. Mutatjuk a fogtömés utáni legfontosabb lépéseket, amikre mindenképpen figyeni kell.
Hogyan kell használni a hagyományos finn szaunát HELYESEN?
Hogyan kell használni a finnek kedvenc elfoglaltságának számító szaunát, hogy valóban hatásos legyen? Mutatjuk az Észak -Amerikai Szauna Társaság tippjeit, ők a következő lépéseket javasolák követni a szaunázás során! 
Hogyan lehet ellenállhatatlanul szép a mosolyod?
A reklámokból tudjuk a szlogent: vedd meg ezt a fogkrémet, és ellenálhatatlanul ragyogó mosolyod lesz. De mi van akkor, ha ez nem jön be? A fogak a fehérítő fogkrém hatására sem lesznek olyan igazán fehérek? Ne ess pánikba! Mutatjuk a tökélésen fehér, ellenállhatatlan mosoly titkát!
Minden, amitől jól érezheted magad

Hírek, érdekességek, izgalmas újdonságok széles skálája, egy helyen minden, amitől jól érezheted magad. Böngéssz izgalmas cikkeink között, szórakozz, fogadd meg tanácsainkat, tanulj minden nap valami újat!

Érezd jól magad!

Itt jól érezheted magad, ehhez nálunk mindent megtalálsz! Olvasgass, kapcsolj ki, böngéssz oldalunkot bármikor!

Hírek, érdekességek és újdonságok

Amellett, hogy jól érzed magad, minden fontos hír, érdekesség és újdonság birtokába kerülhetsz! Cikkeink témái színesek és megunhatatlanok!

Események és programlehetőségek

Nálunk biztosan megtalálod az ország legizgalmasabb eseményeit és programlehetőségeit, nem hagyunk unatkozni! Fontos számunkra, hogy jól érezd magad, mi ebben segítünk!

Kitekintő

Esküvőszervezés, divat, utazás, család, programötletek, érdekességek a nagyvilágból? Igen, és ez csupán néhány a tucatnyi izgalmas témánk közül!