Legyen tökéletes a mosolyod!

Főoldal > Legyen tökéletes a mosolyod!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Legyen tökéletes a mosolyod!


2021/02/19
Puskás Rékka

A mosolya minden ember legszebb ékessége, ezért fontos rá vigyázni, karban tartani. Ebben a cikkben mutatok pár jótanácsot, hogyan őrizheted meg fogsorod épségét és mosolyod ragyogását hosszú éveken keresztül!

Legyen gyönyörű a mosolyod!

Használj elektromos fogkefét

 

Még mindig sokan vannak, akik a hagyományos, manuális fogkefét szeretik. Azonban az elektromos fogkefe kétségtelenül sokkal hatékonyabb, a kis motor miatt sokkal több mozdulattal tisztítja a fogsort. Ráadásul sokan nem mossák elég ideig a fogaikat, nem is figyelnek az időintervallumra – nekik külön hasznos az elektromos fogkefe azon funkciója, hogy jelzi, ha már elegendő ideje mosol fogat, ez általában 2 perc. 

Sajátítsd el a helyes technikát

 

A felnőttek túlnyomó többsége nincs tisztában a helyes fogmosás technikájával. Gyerekként megtanulnak valamit, amit a fogmosással azonosítanak, aztán megmaradnak ezen a szinten, és nem kérdezik meg felnőtt fejjel, hogy hogyan is kéne helyesen tisztítani a fogakat. Természetesen nem ördöngösség, de a hiányában sokkal több fogászati problémával kell számolni. Kérd meg a fogorvosod, hogy mutassa be neked a helyes technikát!

 

Használj öblögetőt, fogselymet is

 

Az alapos és helyes technikával végzett fogmosás mellett az is fontos, hogy használj szájöblögetőt és fogselymet is! Az öblögető folyadék lévén olyan helyekre is bejut, ahova a fogkefe nem ér el, összetételének köszönhetően pedig segít a fogak épségének megőrzésében, a zománc helyreállításában, az íny rendben tartásában és még számos másban is. A fogselyem a szuvasodás megelőzésében játszik szerepet. A túl szorosan álló fogak könnyebben szuvasodnak, a rendszeres fogselymezés azonban megakadályozza, hogy túlságosan egymásra nőjenek.

 

A foghiányt minden esetben pótolni kell!

 

Akár kiesett, akár ki kell húzni egy vagy több fogadat, nagyon fontos, hogy a hiány minden esetben pótolva legyen! Erre számos különböző eljárás létezik, a fémmentes fogpótlás például egy olyan technika, melynek köszönhetően kívülről semmi nem különbözteti meg a pótolt fogat az eredetitől. Ha a hiányt nem pótolják, az a fogak elvándorlásához, elfordulásához, kilazulásához majd kieséséhez vezet, hosszútávon csontritkulást okoz. Tehát nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem a saját egészséged érdekében!
Belföld Érezd jól magad Pozitív gondolatokLegfrissebb cikkek


4 dolog, amire figyelj a fogtömést követően a tökéletes eredmény érdekében!
A fogtömés egy nagyon hasznos fogászati eljárás, ami már-már rutin eljárásnak számít, azonban a siker sok esetben nem a kezelést végrehajtó szakemberen, hanem a kezelést kapó páciensen is múlik. Sokan nem tudják, de a fogtömés után bizonyos dolgokra oda kell figyelni az eredményesség eléréséhez, és a fájdalom elkerüléséhez. Mutatjuk a fogtömés utáni legfontosabb lépéseket, amikre mindenképpen figyeni kell.
Hogyan kell használni a hagyományos finn szaunát HELYESEN?
Hogyan kell használni a finnek kedvenc elfoglaltságának számító szaunát, hogy valóban hatásos legyen? Mutatjuk az Észak -Amerikai Szauna Társaság tippjeit, ők a következő lépéseket javasolák követni a szaunázás során! 
Hogyan lehet ellenállhatatlanul szép a mosolyod?
A reklámokból tudjuk a szlogent: vedd meg ezt a fogkrémet, és ellenálhatatlanul ragyogó mosolyod lesz. De mi van akkor, ha ez nem jön be? A fogak a fehérítő fogkrém hatására sem lesznek olyan igazán fehérek? Ne ess pánikba! Mutatjuk a tökélésen fehér, ellenállhatatlan mosoly titkát!
Minden, amitől jól érezheted magad

Hírek, érdekességek, izgalmas újdonságok széles skálája, egy helyen minden, amitől jól érezheted magad. Böngéssz izgalmas cikkeink között, szórakozz, fogadd meg tanácsainkat, tanulj minden nap valami újat!

Érezd jól magad!

Itt jól érezheted magad, ehhez nálunk mindent megtalálsz! Olvasgass, kapcsolj ki, böngéssz oldalunkot bármikor!

Hírek, érdekességek és újdonságok

Amellett, hogy jól érzed magad, minden fontos hír, érdekesség és újdonság birtokába kerülhetsz! Cikkeink témái színesek és megunhatatlanok!

Események és programlehetőségek

Nálunk biztosan megtalálod az ország legizgalmasabb eseményeit és programlehetőségeit, nem hagyunk unatkozni! Fontos számunkra, hogy jól érezd magad, mi ebben segítünk!

Kitekintő

Esküvőszervezés, divat, utazás, család, programötletek, érdekességek a nagyvilágból? Igen, és ez csupán néhány a tucatnyi izgalmas témánk közül!