Legyen tökéletes a mosolyod!

Főoldal > Legyen tökéletes a mosolyod!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Legyen tökéletes a mosolyod!


2021/02/19
Puskás Rékka

A mosolya minden ember legszebb ékessége, ezért fontos rá vigyázni, karban tartani. Ebben a cikkben mutatok pár jótanácsot, hogyan őrizheted meg fogsorod épségét és mosolyod ragyogását hosszú éveken keresztül!

Legyen gyönyörű a mosolyod!

Használj elektromos fogkefét

 

Még mindig sokan vannak, akik a hagyományos, manuális fogkefét szeretik. Azonban az elektromos fogkefe kétségtelenül sokkal hatékonyabb, a kis motor miatt sokkal több mozdulattal tisztítja a fogsort. Ráadásul sokan nem mossák elég ideig a fogaikat, nem is figyelnek az időintervallumra – nekik külön hasznos az elektromos fogkefe azon funkciója, hogy jelzi, ha már elegendő ideje mosol fogat, ez általában 2 perc. 

Sajátítsd el a helyes technikát

 

A felnőttek túlnyomó többsége nincs tisztában a helyes fogmosás technikájával. Gyerekként megtanulnak valamit, amit a fogmosással azonosítanak, aztán megmaradnak ezen a szinten, és nem kérdezik meg felnőtt fejjel, hogy hogyan is kéne helyesen tisztítani a fogakat. Természetesen nem ördöngösség, de a hiányában sokkal több fogászati problémával kell számolni. Kérd meg a fogorvosod, hogy mutassa be neked a helyes technikát!

 

Használj öblögetőt, fogselymet is

 

Az alapos és helyes technikával végzett fogmosás mellett az is fontos, hogy használj szájöblögetőt és fogselymet is! Az öblögető folyadék lévén olyan helyekre is bejut, ahova a fogkefe nem ér el, összetételének köszönhetően pedig segít a fogak épségének megőrzésében, a zománc helyreállításában, az íny rendben tartásában és még számos másban is. A fogselyem a szuvasodás megelőzésében játszik szerepet. A túl szorosan álló fogak könnyebben szuvasodnak, a rendszeres fogselymezés azonban megakadályozza, hogy túlságosan egymásra nőjenek.

 

A foghiányt minden esetben pótolni kell!

 

Akár kiesett, akár ki kell húzni egy vagy több fogadat, nagyon fontos, hogy a hiány minden esetben pótolva legyen! Erre számos különböző eljárás létezik, a fémmentes fogpótlás például egy olyan technika, melynek köszönhetően kívülről semmi nem különbözteti meg a pótolt fogat az eredetitől. Ha a hiányt nem pótolják, az a fogak elvándorlásához, elfordulásához, kilazulásához majd kieséséhez vezet, hosszútávon csontritkulást okoz. Tehát nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem a saját egészséged érdekében!
Belföld Érezd jól magad Pozitív gondolatokLegfrissebb cikkek


Így készíthetsz Google hirdetést szállodádnak 5 egyszerű lépésben
Ahhoz, hogy sikeres legyen egy szálloda online jelenléte és ismertsége, elengedhetetlenül fontos, hogy hatékony Google hirdetéseket használj! Hogyan? Mutatjuk!
Így alakíts ki a munkahelyeden baráti hangulatot a kollegáiddal
A munkahelyi légkör jelentősen befolyásolja mindennapjainkat, hiszen átlagosan napi nyolc órát töltünk a kollégáink társaságában. Egy baráti, támogató munkakörnyezet nem csak hogy kellemesebbé teszi a hétköznapokat, de hozzájárul a stressz csökkentéséhez, növeli a munkavállalói elégedettséget és javítja a teljesítményt is. De vajon hogyan alakíthatunk ki ilyen légkört? A válasz: építsünk erős, személyes kapcsolatokat a kollégáinkkal, és a csapatépítő tevékenységek kulcsszerepet játszanak ebben.
5 ok, amiért nem érdemes egy fogorvosnál az árakat figyelni
A fogászati kezelések költségei gyakran jelentős tényezőt jelentenek a páciensek számára, azonban számos érv szól amellett, hogy miért nem ezek alapján érdemes fogorvost választani. A következőkben 5 fontos okot tárgyalunk meg, amelyek miatt érdemesebb más szempontokat előtérbe helyezni, amikor fogászati ellátást keresünk.
Minden, amitől jól érezheted magad

Hírek, érdekességek, izgalmas újdonságok széles skálája, egy helyen minden, amitől jól érezheted magad. Böngéssz izgalmas cikkeink között, szórakozz, fogadd meg tanácsainkat, tanulj minden nap valami újat!

Érezd jól magad!

Ahhoz, hogy az ember jól érezze magát néha jól esik egy kis pihenót tartani és beiktatni egy kis én időt. Ilyenkor legszívesebben olvasással vagy filmezéssel töltjük azt a pár órát, amit erre szánunk. Ezt a weboldalt azért is hoztuk létre, hogy Érezd jól magad! Szórakoztató témák és érdekes cikkek az oldalon, hogy a pihenésed támogassuk! Relaxálj és kapcsolódj ki velünk, hogy elmondhasd: Jól érzem magam!

Hírek, érdekességek és újdonságok

Amellett, hogy jól érzed magad, minden fontos hír, érdekesség és újdonság birtokába kerülhetsz! Cikkeink témái színesek és megunhatatlanok! Értesülhetsz a legújabb érdekességekről, tájékoztatunk a legfontosabb hírekről és támogatjuk, hogy jól érezd magad! Üdv a Jól érzem magam weboldalán!

Események és programlehetőségek

Nálunk biztosan megtalálod az ország legizgalmasabb eseményeit és programlehetőségeit, nem hagyunk unatkozni! Fontos számunkra, hogy jól érezd magad, mi ebben segítünk! Szervezd meg a hétvégi programokat vagy keress nyári úticélokat, a Jól érzem magam weboldala most segít neked ebben!

Kitekintő

Esküvőszervezés, divat, utazás, család, programötletek, érdekességek a nagyvilágból? Igen, és ez csupán néhány a tucatnyi izgalmas témáink közül! 
Ülj le pár percre a nagy sürgés-forgás közepette és kapcsolódj ki a Jól érzem magam weboldalával!