A magyarok étel kultúrájuk évezredek óta alakult ki és alakul még mind a mai napig. Sokan állíthatják, hogy nem épp a legegészségesebb táplálkozásúak a magyarok, de hogy úgy senki nem tud enni, mint mi az biztos. A magyar konyha mindig is híres volt telt ízvilágáról és erőteljes fűszereiről mint a paprika vagy a hagyma. Jellemző, hogy szinte mindenbe tudunk csípős paprikát is tenni, bármennyire is erős az alapétel, az extra csípősség nem okoz gondot nekünk. Generációk óta őriz szinte mindenki, legalább 1-2 olyan, általában már megviselt cetlin, halványodó tintával, gyöngybetűkkel lefirkantott receptet, mely még nagyanyáinktól származik. Ezek minden család kincsént őrzi, hiszen sűrűn hallani: „bezzeg a mama receptje”. Senki nem tudja úgy megfőzni a pörköltöt, sütni a kenyeret vagy a süteményt olyanra, mint a mama. De azért mégis csak lehetséges! Ha szeretnéd, hogy a vasrnapi, céges vagy ünnepi ebéded visszarepítsen gondolatban, amikor még a mama hokedlién ültél és majszoltad a fánkot, akkor ajánlatunk neked egy nagyszerű étterem Budapest belvárosában, ahol minden fogás olyan, mintha a nagyi főzte volna. Ha szeretnéd te is felfedezni, itt kaphatsz bővebb információt róla: étterem Budapest belvárosában