Melyik a legjobb ránctalanítás

Főoldal > Melyik a legjobb ránctalanító eljárás?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Melyik a legjobb ránctalanító eljárás?


2021/03/11
VN

A kor előrehaladtával a bőr megereszkedik, ez pedig ahhoz vezet, hogy ráncok jelennek meg, leglátványosabban az arc változik meg. Sajnos ez egy olyan természetes folyamata a szervezetnek, amit sem visszafordítani, sem megállítani nem lehet természetes módon. Azonban több plasztikai beavatkozással is lehet segíteni a problémán. Melyik ezek közül a legjobb?

Melyik a legjobb ránctalanítás

Milyen egy jó ránctalanító eljárás?

Manapság már nagyon fejlett a tudomány, így többféle eljárás is létrejött, ami azt a célt szolgálja, hogy a ráncokat ideig-óráig eltüntesse. Ezen eljárások hatékonysága, biztonságossága, kockázata, és az eljárási módszerek között is nagyon sok különbség van. Alapvetően a ráncok eltüntetésére kétféle eljárást lehet alkalmazni, műtéti módszereket, és nem műtéti beavatkozásokat. A műtéti beavatkozások jóval kockázatosabbak, több mellékhatással, hosszas felépülési idővel, de végleges eredményt adnak. A nem műtéti eljárások sokkal biztonságosabbak, gyorsak, hatékonyak, azonban nem véglegesek, a befecskendezett anyag függvényében pár hónaptól kezdve, több évig is tarthatnak.

 Melyik a legjobb ránctalanító eljárás?

Tekintve, hogy a bemetszéssel járó ránctalanító eljárások sokkal kockázatosabbak, altatás szükséges hozzá, klinikai tartózkodás, és a felépülési idő is hosszú, mint ahogyan a műtétek esetében ez lenni szokott, a nem bemetszéssel járó ráncfeltöltést ajánljuk. Ebből is a legjobbat, a sajátzs zsíros ráncfeltöltést, amit leghatékonyabban a Bónusz plasztikai Sebészeten végeznek, itt elolvashatod, hogy pontosan hogyan: ráncfeltöltés saját zsírral.  Azért ez a legjobb módszer, mert nem kerül idegen anyag a szervezetbe, így az allergiás reakciók gyakorlatilag nullára csökkennek, másfelől pedig nagyon tartósnak is bizonyul, ugyanis az idegen anyagokkal ellentétben a zsír nem szívódik fel, csak együtt öregszik a szervezettel. 
 Legfrissebb cikkek


5 lépés a nagyszerű születésnapi parti megtervezéséhez
A születésnapok mindig okot adnak az ünneplésre, de ahogy a gyerekes partik egyre bonyolultabbá válnak, a tervezés gyakran elveszíti a szórakozást. Minden szülő szeretne bulizni gyermekének, hogy emlékezzen rá, de hogyan lehet ezt a legjobban megtenni anélkül, hogy betörne a bank, vagy közben teljesen megőrülne? A következő öt lépés segít megtervezni a tökéletes születésnapi partit - a józan ész és a pénztárca keretein belül.
3 ok, amiért neked is klímát kell szereltetned
Manapság már egyre elterjedtebb, mondhatni szinte általános, alapvető felszereltség a klíma. Nem véletlenül olyan népszerű, hiszen megannyi előnye van. De mik is pontosan? Összegyűjtöttünk 3 kifejezetten pozitív oldalát annak, ha klímát szereltetsz fel! Mutatjuk miért érdemes neked is klímát szereltetni.
Első randi – mit vegyek fel?
Kevés stresszesebb dolog van annál, mint amikor egy srác elhív az első randira, és neked ki kell találnod, hogy mit vegyél fel. Igenis sok múlik az első randin, ezért most segítek néhány szuper hasznos tanáccsal, hogy miben indulj el a nagy alkalomra.
Minden, amitől jól érezheted magad

Hírek, érdekességek, izgalmas újdonságok széles skálája, egy helyen minden, amitől jól érezheted magad. Böngéssz izgalmas cikkeink között, szórakozz, fogadd meg tanácsainkat, tanulj minden nap valami újat!

Érezd jól magad!

Itt jól érezheted magad, ehhez nálunk mindent megtalálsz! Olvasgass, kapcsolj ki, böngéssz oldalunkot bármikor!

Hírek, érdekességek és újdonságok

Amellett, hogy jól érzed magad, minden fontos hír, érdekesség és újdonság birtokába kerülhetsz! Cikkeink témái színesek és megunhatatlanok!

Események és programlehetőségek

Nálunk biztosan megtalálod az ország legizgalmasabb eseményeit és programlehetőségeit, nem hagyunk unatkozni! Fontos számunkra, hogy jól érezd magad, mi ebben segítünk!

Kitekintő

Esküvőszervezés, divat, utazás, család, programötletek, érdekességek a nagyvilágból? Igen, és ez csupán néhány a tucatnyi izgalmas témánk közül!