Ilyen egy tökéletes első randi

Főoldal > Mi kell a tökéletes első randihoz?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi kell a tökéletes első randihoz?


2021/03/15
Puskás Rékka

Egy nő az első randevún eldönti, hogy lesz-e következő, és bizony elég néhány apró figyelmetlenség ahhoz, hogy ne legyen második találka. De ha követed ezeket a tanácsokat, biztosan leveszed a lábáról már a legelső randevútok alkalmával!

Milyen egy tökéletes első randi?

Vigyél neki virágot!

 

Akár a háza előtt várod, akár egy megbeszélt helyen találkoztok, érdemes vinned neki virágot. Nem kell a legdrágább csokor, egy szál rózsa épp elég. Nem csak kedves és romantikus gesztus, de azt a benyomást fogod kelteni, hogy a mai világban, amikor minden csak az alkalmi kapcsolatokról szól, te a régi iskolád képviseled és komolyan érdeklődsz iránta. 

Igényes helyre vidd!

 

Az első randi helyszín, a program mindig egy sarkalatos pontja az első randiknak. A filmekből azt látjuk, hogy ilyenkor gyakran moziba mennek a párok. Azonban, ha belegondolsz, a moziban sötét van és nem lehet beszélgetni, egyáltalán nem biztos, hogy ez az ideális program választás az első alkalommal. Inkább vidd el vacsorázni – egy elegáns étterem Budapest valamely pontján tökéletes választás –, esetleg egy kiállításra. És semmiképpen ne kocsmába vidd! 

 

Légy úriember!

 

Légy ízig-vérig gentleman. Dicsérd meg a haját, a külsejét, éreztesd vele, hogy elbűvölt. Nyisd ki neki az ajtót, húzd ki neki a széket és segítsd le a kabátját! És természetesen, úriemberként semmiképpen ne hagyd, hogy az első randevú bármilyen költségét ő állja! Lehet, hogy szemtől szembe mosolyogni fog, de hogy nem lesz második randi, az biztos!

 

Andalogjatok!

 

Akármi is a program, például egy vacsora, még mielőtt véget érne az este kicsit sétáljatok, beszélgessetek, andalogjatok a városban. Egyfelől evés után jól is esik az ilyesfajta mozgás másfelől ez kitűnő alkalom rá, hogy mélyebben is beszélgessetek, távol a kíváncsi fülektől. Ha úgy érzed, hogy egy hullámhosszon vagytok, fogd meg a kezét is, hogy ő is érzékelje, te szeretnél újra találkozni vele.

 

Kísérd haza!

 

A randevú végeztével pedig vagy vidd haza, vagy ha nincs autód, akkor kísérd haza. Egy, egy igazi férfi nem hagy egy nőt este egyedül hazamenni, és kettő, ezzel a romantikus gesztussal is növeled az úriember imázsodat a szemében. A búcsúzásnál aztán lophatsz egy érzéki csókot, de tartsd észben: ez egy első randi, semmilyen kötelezettséget nem ró egyik félre sem, ha a csókot viszonozza is, itt állj meg, köszönd meg az estét és menj haza! Aztán otthonról még írhatsz neki egy üzenetet, hogy mennyire jól érezted magad – semmiképp ne várj ezzel napokig!
Belföld Érezd jól magad Pozitív gondolatokLegfrissebb cikkek


5 lépés a nagyszerű születésnapi parti megtervezéséhez
A születésnapok mindig okot adnak az ünneplésre, de ahogy a gyerekes partik egyre bonyolultabbá válnak, a tervezés gyakran elveszíti a szórakozást. Minden szülő szeretne bulizni gyermekének, hogy emlékezzen rá, de hogyan lehet ezt a legjobban megtenni anélkül, hogy betörne a bank, vagy közben teljesen megőrülne? A következő öt lépés segít megtervezni a tökéletes születésnapi partit - a józan ész és a pénztárca keretein belül.
3 ok, amiért neked is klímát kell szereltetned
Manapság már egyre elterjedtebb, mondhatni szinte általános, alapvető felszereltség a klíma. Nem véletlenül olyan népszerű, hiszen megannyi előnye van. De mik is pontosan? Összegyűjtöttünk 3 kifejezetten pozitív oldalát annak, ha klímát szereltetsz fel! Mutatjuk miért érdemes neked is klímát szereltetni.
Első randi – mit vegyek fel?
Kevés stresszesebb dolog van annál, mint amikor egy srác elhív az első randira, és neked ki kell találnod, hogy mit vegyél fel. Igenis sok múlik az első randin, ezért most segítek néhány szuper hasznos tanáccsal, hogy miben indulj el a nagy alkalomra.
Minden, amitől jól érezheted magad

Hírek, érdekességek, izgalmas újdonságok széles skálája, egy helyen minden, amitől jól érezheted magad. Böngéssz izgalmas cikkeink között, szórakozz, fogadd meg tanácsainkat, tanulj minden nap valami újat!

Érezd jól magad!

Itt jól érezheted magad, ehhez nálunk mindent megtalálsz! Olvasgass, kapcsolj ki, böngéssz oldalunkot bármikor!

Hírek, érdekességek és újdonságok

Amellett, hogy jól érzed magad, minden fontos hír, érdekesség és újdonság birtokába kerülhetsz! Cikkeink témái színesek és megunhatatlanok!

Események és programlehetőségek

Nálunk biztosan megtalálod az ország legizgalmasabb eseményeit és programlehetőségeit, nem hagyunk unatkozni! Fontos számunkra, hogy jól érezd magad, mi ebben segítünk!

Kitekintő

Esküvőszervezés, divat, utazás, család, programötletek, érdekességek a nagyvilágból? Igen, és ez csupán néhány a tucatnyi izgalmas témánk közül!