Otthoni bőrápolási tippek

Főoldal > Otthoni bőrápolási tippek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Otthoni bőrápolási tippek


2021/05/19
Rékka

Cikkeinkkel folyamatosan igyekszünk segíteni a hétköznapi problémák megoldását is, ezúttal szuper arcápolási praktikákat hoztunk, amiket otthon, természetes alapanyagok felhasználásával is megvalósíthatsz, hogy már csak ezért se kelljen kimenned a boltba!

Otthoni szépségápolás

Nem árt alkalmazkodni, bármiről is legyen szó

 

Kellően zavaros időket élünk, a nagy tiltások után most jönnek a nagy engedmények, a zárlatok feloldása. Azonban az elmúlt időszak talán arra jó volt, hogy új dolgokra kényszerültünk, ami kezdetben nem volt könnyű, azonban mostanra már egészen átértékeli a mindennapok dolgait.Mivel sokan szót fogadtunk, és otthon maradtunk, és el kellett kezdenünk megoldani a felmerülő helyzeteket. Ha már mindenki végzett a világ összes házimunkájával, kitakarította a hűtőt kétszer, elültette a tavaszi virágokat, ragyogóra takarította az ablakokat és illatossá mosta a függönyöket. A szembetűnő feladatokat követően azonban a figyelem olyan irányba terelődött, mint az otthoni bőr- és szépségápolás. Talán ezen a téren is tanultunk néhány okos dolgot az elmúlt hónapokban.

 

A bőrápolás karantén alatt és utána is fontos

 

Attól függetlenül, hogy otthon maradunk, és megváltozik az életünk, a fizikai és mentális egészségünkre ezek után is figyelmet kell fordítanunk. (A mentálisra talán még a szokottnál is többet) A bőrápolás is ide tartozik, szerencsére sok-sok olyan természetes módszer létezik, amelyek egyrészt az otthonunkban megtalálható alapanyagok felhasználását igénylik, másrészt segítenek elkerülni annak az esélyét, hogy valamilyen bőrápoló miatt ki kelljen lépnünk a házból.

A bőrápolási rutin része lehet egy kényeztető fürdő, relaxálás a habokban, ami nem csak a bőrödnek és az elmédnek tesz jót, de értelmed adhat két órának is a napból. Nagyon fontos a hidratálás, az arcápolás száraz bőr esetén, ehhez ne a szokásos testápolódat használd, hanem egy arcra való hidratálót! És nem csak a hideg évszakokban, hanem most is, amikor már lassacskán ideér a nyár.

Tegyél meg te is mindent a bőröd szépségéért és egészségéért és ragyogj, mire nyitnak a strandok!
Érezd jól magad Pozitív gondolatokLegfrissebb cikkek


Legyen ez a nyár élményekben gazdag! – tippek a nyári bakancslistádhoz
Szeretnéd, ha az idei nyár igazán emlékezetes lenne, de nem akarsz, vagy nem teheted meg, hogy elvonulj a világ másik felére? Itthon is van ám bőven felfedeznivaló – mostani cikkünkben segítünk, hogy egy olyan bakancslistát állíthass össze az év legmelegebb időszakára, amit ha teljesítesz, egy életre szóló élményekben lesz részed!
Így nyílik meg a lehetőségek tárháza a tavasz beköszöntével
A mindennapi rohanás közepette hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy picit körülnézzünk a világban és felfogjuk: az bizony változik. Most pedig igencsak jóirányba, hiszen a jó idő beköszöntével a lehetőségek tárháza is bővül. Lássuk, mennyi kapu nyílik ki a tavasszal!
Minden, amitől jól érezheted magad

Hírek, érdekességek, izgalmas újdonságok széles skálája, egy helyen minden, amitől jól érezheted magad. Böngéssz izgalmas cikkeink között, szórakozz, fogadd meg tanácsainkat, tanulj minden nap valami újat!

Érezd jól magad!

Itt jól érezheted magad, ehhez nálunk mindent megtalálsz! Olvasgass, kapcsolj ki, böngéssz oldalunkot bármikor!

Hírek, érdekességek és újdonságok

Amellett, hogy jól érzed magad, minden fontos hír, érdekesség és újdonság birtokába kerülhetsz! Cikkeink témái színesek és megunhatatlanok!

Események és programlehetőségek

Nálunk biztosan megtalálod az ország legizgalmasabb eseményeit és programlehetőségeit, nem hagyunk unatkozni! Fontos számunkra, hogy jól érezd magad, mi ebben segítünk!

Kitekintő

Esküvőszervezés, divat, utazás, család, programötletek, érdekességek a nagyvilágból? Igen, és ez csupán néhány a tucatnyi izgalmas témánk közül!