Álommosoly-varázslat a fogorvosi rendelőben

Főoldal > A megfelelő fogászati kezelésekkel Neked is fogkrémreklámba illő mosolyod lehet

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A megfelelő fogászati kezelésekkel Neked is fogkrémreklámba illő mosolyod lehet


2022/05/25
SFV

Te is azt hitted eddig, hogy a fogkrémreklámokban mutatott ragyogó fehér mosolyok csak valamiféle digitális trükk eredményei lehetnek? Pedig egy jó fogorvos számodra is megadhatja az álommosolyt – de természetesen csak akkor, ha nem csak akkor látogatod, amikor már nem bírod elviselni a fájdalmat.

Álommosoly a fogorvostól

A foghíjak orvoslása fogpótlásokkal


Ha foghiánnyal küzdesz, ráadásul olyannal, amely mosolygás közben szembetűnő lehet, akkor ez az elsődlegesen orvosolandó probléma. Szerencsére a modern technikáknak hála, mára már egy-egy fog is úgy pótolható, hogy észre sem lehet venni, hogy nem egyenesen oda nőtt. A fogászati implantátum behelyezése bár időigényes és némileg költséges folyamat is, mindenképpen megéri.


Fogszabályozás


A tévhitekkel ellentétben nem késő felnőttkorban megkezdeni a fogszabályozást, hiszen mára már számos módszer létezik, amivel precízen rendezetté válhat fogsorod és mégegy lépéssel közelebb kerülhetsz az álommosolyhoz.
Dentálhigiéniai kezelések az egészséges és tiszta fogakért


De, hogy mi is tartozik pontosan a dentálhigiéniai kezelések közé? Ide tartozik a fogkőeltávolítás; Budapesten a Dentortho rendelőjében például profi ellátásban részesülhetsz. A fogkőeltávolítás rendszeresítése nem csak azért fontos, hogy fogaid tisztábbak legyenek, de ha legalább évente ellátogatsz egy ilyen kezelésre, azzal könnyedén megelőzheted a fogszuvasodást és az ebből következő foghiányt.


Esztétikai kezelések a fogsor tökéletesítéséért


Ha a fogsorunk tökéletesítéséről és nem fájdalmak kezeléséről van szó, akkor hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy otthon, orvosi tanácsok nélkül mi is hibátlan munkát végezhetünk olyan apróságokkal, mint mondjuk egy fogfehérítő hatású fogkrém. Nincs azonban olyan csodaszer, amellyel olyan tökéletes eredményeket érhetünk el egymagunk, mint egy rendelői fogfehérítéssel, vagy egy bár otthoni, de fogorvos által instruált kezeléssel.
 
Érezd jól magadLegfrissebb cikkek


5 dolog, amit tudnod kell fogbeültetés előtt
A hiányzó fogak pótlására napjainkban már nagyon sok nagyszerű módszer létezik, így nem csoda, ha te is azon gondolkozol, hogy belevágsz. A hiányos fogazat nemcsak nem csak nem szép, hanem számtalan problémát is előidézhet, problémák lehetnek a rágásban, beszédben, és még az is előfordulhat, hogy az egészséges fogak is kárát látják. Amennyiben fogbeültetésen gondolkodsz –nagyon helyesen-, ezt az 5 dolgot tudnod kell!
Útmutató egy hétköznapra eső esküvő megtervezéséhez - A csütörtök az újszombat?
Míg a szombat már régóta az esküvők legkedveltebb napja, nincs olyan szabály, amely azt mondaná, hogy a hét másik hat estéjét ne tekinthetnénk ünneplésnek. Ez különösen igaz, ahogy az elképzelés, hogy milyen lehet egy esküvő, folyamatosan fejlődik és változik.
Így űzd el a téli depressziót könnyedén
A télben kevés szerethető dolog van. Persze, ha nagyon akarunk, fel tudunk sorolni párat, de leginkább csak fázunk, rossz a kedvünk, többet vagyunk fáradtak és epekedve várjuk a tavaszt. Természetesen ez a rossz kedv hónapokig tűrhetetlen, ezért mindenképp tegyünk ellene: tippjeink segítenek jobban elfogadni a telet és jobb kedvet varázsolni számodra! 
Minden, amitől jól érezheted magad

Hírek, érdekességek, izgalmas újdonságok széles skálája, egy helyen minden, amitől jól érezheted magad. Böngéssz izgalmas cikkeink között, szórakozz, fogadd meg tanácsainkat, tanulj minden nap valami újat!

Érezd jól magad!

Ahhoz, hogy az ember jól érezze magát néha jól esik egy kis pihenót tartani és beiktatni egy kis én időt. Ilyenkor legszívesebben olvasással vagy filmezéssel töltjük azt a pár órát, amit erre szánunk. Ezt a weboldalt azért is hoztuk létre, hogy Érezd jól magad! Szórakoztató témák és érdekes cikkek az oldalon, hogy a pihenésed támogassuk! Relaxálj és kapcsolódj ki velünk, hogy elmondhasd: Jól érzem magam!

Hírek, érdekességek és újdonságok

Amellett, hogy jól érzed magad, minden fontos hír, érdekesség és újdonság birtokába kerülhetsz! Cikkeink témái színesek és megunhatatlanok! Értesülhetsz a legújabb érdekességekről, tájékoztatunk a legfontosabb hírekről és támogatjuk, hogy jól érezd magad! Üdv a Jól érzem magam weboldalán!

Események és programlehetőségek

Nálunk biztosan megtalálod az ország legizgalmasabb eseményeit és programlehetőségeit, nem hagyunk unatkozni! Fontos számunkra, hogy jól érezd magad, mi ebben segítünk! Szervezd meg a hétvégi programokat vagy keress nyári úticélokat, a Jól érzem magam weboldala most segít neked ebben!

Kitekintő

Esküvőszervezés, divat, utazás, család, programötletek, érdekességek a nagyvilágból? Igen, és ez csupán néhány a tucatnyi izgalmas témáink közül! 
Ülj le pár percre a nagy sürgés-forgás közepette és kapcsolódj ki a Jól érzem magam weboldalával!